Meer weten?

Cow Hills Retail B.V. Maarn

Smooth operations for lasting success. Dat is waar Cow Hills Retail voor staat.

Bij Cow Hills helpen ze hun klanten in retail om hun succes blijvend te maken. Vanuit een innovatieve geïntegreerde benadering van technische architectuur worden de doelen van de klant behaald. 

Over Cow Hills Retail

Bij Cow Hills Retail streven ze altijd naar een optimaal bereik, ongeëvenaarde efficiëntie en een geweldige klantervaring. Door de wielen te oliën en belangrijke processen toekomstbestendig te maken, bieden ze klanten de flexibiliteit die nodig is om niet alleen bij te blijven, maar ook om voorop te blijven lopen.

Bij Cow Hills zijn ze gespecialiseerd in zowel het ontwerp als de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke, intuïtieve 'Point of Sale'-oplossingen voor een specifieke markt. Ze hebben één kernproduct dat ze voortdurend ontwikkelen en verbeteren om ervoor te zorgen dat ze voorop blijven lopen op het gebied van innovatie en tegelijkertijd in staat zijn om consistent te voldoen aan de zakelijke vereisten van klanten. 

Werken bij Cow Hills Retail

Ben jij klaar voor een meer uitdagende werkomgeving? Wil je werken met een cool, innovatief product dat is geïnstalleerd bij een breed scala aan grote retailers op meerdere continenten? Bij Cow Hills zijn ze op zoek naar gepassioneerde en getalenteerde professionals! Ze bestaan uit een flexibel team van 35 zeer bekwame en gemotiveerde medewerkers die allemaal experts zijn in hun vakgebied, een enorme passie voor IT delen en die enorm trots zijn op de collectieve prestaties tot nu toe. Ga je aan de slag bij Cow Hills Retail, kom je te werken in een van hun frisse en trendy kantoren in Maarn.

Openstaande vacatures

C#/ .NET Developer

Ben jij klaar voor je volgende uitdaging als C# .NET developer? Lijkt het je gaaf om mee te werken aan een innovatief product dat dé standaard is in retail? Dan is onze vacature van Medior C# .NET Developer de perfecte vervolgstap in jouw carrière!

Senior Azure- / .NET Developer

Zoek jij meer uitdaging in je werk als Azure Developer? Lijkt het je gaaf om mee te werken aan een innovatief product dat dé standaard is in retail? Dan is onze vacature van Senior Azure- / .NET Developer de ideale volgende stap voor jou!

Meer weten?