Meer weten?

Ydentic Zwolle

Ydentic is uitgegroeid van toonaangevend Microsoft MSP tot facilitator van innovatie. Ze zijn nog lang niet klaar met groeien en zoeken extra handen om een nóg groter succes van het bedrijf te maken. Werk jij hier aan mee? 

Over Ydentic

‘Een moderne Managed Service Provider voegt waarde toe in de werkprocessen van klanten.’ Met deze gedachte werd Ydentic in 2017 opgericht. Een topteam - onder leiding van oprichter Jorn Wittendorp - werd opgezet en werkte meteen op volle kracht aan een welvarend bedrijf. Vandaag de dag hebben ze samen 2 succesvolle service providers opgericht, opgebouwd én verkocht. Voor hen is het daarom overduidelijk; zodra de MSP-markt verzadigd raakt, wordt hier het kaf van het koren gescheiden.

Werken bij Ydentic.jpg

Het team van Ydentic werkt aan een softwareplatform dat toonaangevende bedrijven ondersteunt om efficiënter te werken. Ze werken hieraan vanuit hun kantoor in hartje Zwolle. Meer dan 30 bedrijven (voornamelijk in IT) maken gebruiken van dit platform, dat ze doorlopend ondersteunt tijdens de uitvoering van hun kernactiviteiten. 

Om ervoor te zorgen dat nieuwe functionaliteiten altijd voldoen aan de behoefte van klanten, werken ze nauw samen met hen. Als onderdeel van hun team heb je als medewerker daarom de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen. 

Werken bij Ydentic

Als nieuw talent bij Ydentic krijg je de ruimte om je eigen plek te vinden in het team. Doorzettings­vermogen, ondernemerschap en oog voor detail vinden ze daarbij belangrijk. Maar bovenal, dat jij het naar je zin hebt in het bedrijf en team. Ze bieden jou alle handvatten aan om het beste uit jezelf te halen en jezelf uit te dagen. 

Verder kun je bij Ydentic rekenen op:

  • Een prima salaris en jaarlijkse winstuitkering
  • Auto, laptop & telefoon van de zaak 
  • De beste tools om mee te werken 
  • Veel vrijheid om jouw ideeën aan te dragen
  • Leuke teamuitjes in de omgeving van Zwolle 
  • Ontspannen in de Ydentic Lounge
  • Elke vrijdag Bardentic 
  • Regelmatig legendarische broodjes hamburger van de founder

Openstaande vacatures

C#/ .NET Developer

Jij bent een software ontwikkelaar in hart en nieren. Je bent kritisch en ziet in elk probleem een uitdaging om het beter te doen, met als doel de best passende oplossing voor onze klanten. Je werkt het liefst aan een groot platform in plaats van kleine projecten waardoor je constant werkt aan het verbeteren van bestaande producten. Team gevoel is wat wij bij Ydentic belangrijk vinden. Past dit bij jou? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Meer weten?