Meer weten?

Sieval Dedicated Solutions B.V. Steenwijk

Sieval Dedicated Solutions ontwikkelt bedrijfssoftware, specifiek voor de gordijnconfectie en vloerenbranche. Wie bedrijfssoftware maakt, doet er verstandig aan te luisteren naar haar klant en verder te kijken dan vandaag. Organisaties zijn gebaat bij stabiliteit en innovatie. Daarom zijn we continu bezig met het verbeteren en innoveren van onze software.Ons inziens dient bedrijfssoftware betrouwbaar te zijn, exact, innovatief en precies toegespitst op de behoeften en situatie van de klant. Die visie hebben we in drie woorden samengevat: Software, exact geplooid.

Onze kernkwaliteitDe kernkwaliteit van Sieval Dedicated Solutions is onze diepgaande kennis binnen de gordijnconfectiebranche. We kennen alle ins- and outs binnen gordijnconfectie en kunnen met vertrouwen zeggen dat we een volwaardige gesprekspartner zijn. Wij zorgen ervoor dat onze "standaard" software zodanig wordt ingericht dat het vollediggeplooid is rondom de wensen van de klant.

Onze marktenMet WoonTotaal, AtelierTotaal, ProjectTotaal en ParketTotaal hebben wij circa 2.600 klanten in binnen- en buitenland. Wij richten wij ons met name op gordijnleveranciers, gordijnateliers, gordijnspeciaalzaken, vloerenfabrikanten, woninginrichters, projectinrichters en bouwmarkten. Alle grote gordijnleveranciers en ateliers maken naar tevredenheid gebruik van onze diensten.MVO

Wij zijn ons bewust dat ieder mens en organisatie een bepaalde maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft. We werken graag duurzaam samen met onze klanten, houden rekening met het milieu en committeren ons aan maatschappelijke doelen. Wij hebben ons met name verbonden aan de End of poverty projecten van de Rural Relief & Development Foundation.

Openstaande vacatures

Ben jij een .NET developer in hart en nieren? Woon je in de buurt van Steenwijk? Wil je werken aan hoogwaardige oplossingen? Lees dan snel verder!

Meer weten?