Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 27 werkgevers gevonden.

JouwICTvacature

Sinds 2009 helpt JouwICTvacature.nl kandidaten aan een nieuwe uitdaging op het gebied van IT en bedrijven bij het invullen van hun IT vacatures. In de afgelopen jaren hebben we al honderden vooraanstaande bedrijven geholpen en vonden duizenden kandidaten een nieuwe baan via ons.

Groningen
Bekijk werkgever

Elvy Group B.V.

Wij geloven dat je pas efficiënt kunt werken, als je optimale controle hebt over je bedrijfsprocessen. Door processen te doorgronden en te optimaliseren met onze specialistische kennis, geven wij bedrijven inzicht en controle, met efficiëntie tot gevolg. Wij maken onmisbare uitbreidingen voor bestaande financiële- en ERP-software.

Wateringen
Bekijk werkgever

CloudBilling B.V.

Wil jij werken bij een bedrijf met een scale-up cultuur? Waar je wordt uitgedaagd door zowel je collega’s als klanten? Dan ben je bij CloudBilling aan het juiste adres! CloudBilling is een snelgroeiend Nederlands bedrijf dat zich bezighoudt met de usage economy. Ze bedenken en implementeren duidelijke oplossingen en geven een gedetailleerd inzicht in data, verbruik en facturen. Meer weten? Lees dan hier verder!

NedFox

NedFox was in 2008 het eerste Retailplatform dat volledig in de cloud draaide in Europa. Sindsdien heeft NedFox zijn sporen verdiend in verschillende branches in binnen- en buitenland.

Emmeloord
Bekijk werkgever

Cow Hills Retail B.V.

Bij Cow Hills helpen ze hun klanten in retail om hun succes blijvend te maken. Vanuit een innovatieve geïntegreerde benadering van technische architectuur worden de doelen van de klant behaald. Meer weten over dit bedrijf? Lees hier verder!

EasyCare BV

EasyCare is een bedrijf dat zich al ruim 37 jaar richt op het ontwikkelen van software voor de medische sector. Dankzij hun oplossingen kunnen ziekenhuizen medische informatie makkelijker vastleggen en structuren.

Deventer
Bekijk werkgever

Arcady

Werken bij Arcady betekent volop uitdaging! Ze zijn altijd op zoek naar gepassioneerde collega’s die houden van uitdagingen en innovatieve oplossingen. Ben jij constant op zoek naar nieuwe manieren om je te verbeteren en te ontwikkelen? Zowel persoonlijk als zakelijk? Dan pas jij misschien wel bij Arcady!

De Haan IT

De Haan IT Nederland B.V. B.V., in 1979 begonnen als leverancier van afrekensystemen, heeft zich in haar meer dan 35 jarig bestaan ontwikkelt tot een totaal oplosser voor afrekensystemen, toegangsbeheer, reserveringen en online-vouchers etc.  De Haan IT Nederland B.V. staat in de markt bekend als creatief en vernieuwend. De onderneming is toonaangevend in haar segment. Europa is haar primaire werkterrein en de onderneming kent leuke klanten in branches als Pretparken, Wellness, Dierenparken en Tentoonstellingen & Evenementen centra. De onderneming is met ca. 30 medewerkers een kleine, dynamische onderneming. De teamspirit is groot, waarbinnen iedereen zijn eigen functie heeft. De organisatie werkt professioneel en biedt alle ruimte voor creativiteit. De sfeer is informeel. Successen worden gezamenlijk gedeeld, bij tegenslag draagt iedereen bij om er alsnog een succes van te maken. De onderneming levert diensten op het gebied van Software. Hardware. Onderhoudscontracten. Service contracten. Consulting.

Active Ants

Active Ants is opgericht in 2010 met als doel om e-fulfilment accurater en efficiënter te maken. Maar hoe? Door middel van continu innoveren, automatiseren en met het werken van robotjes. Zo zijn ze inmiddels uitgegroeid tot één van de grote spelers in heel Nederland. Ze hebben al bedrijven zoals Basic-Fit, Grolsch, Dille & Kamille, Kneipp en nog veel meer geholpen met hun vraagstukken op het gebied van e-fulfilment. Sinds 2020 heeft Active Ants een flagship-store in Roosendaal en in 2021 is de uitbreiding gestart in Belgie en Duitsland. Hun ogen zijn gericht op 10+ warehouses in heel Europa, daarmee willen ze beginnen met het Verenigd Koninkrijk in 2022. Active Ants heeft groeiplannen, jij ook?

Nieuwegein
Bekijk werkgever

Educom

Educom & Detacom zijn al ruim 34 jaar dé partner in ICT-dienstverlening met een specialisme in Software Development (i.e. softwareontwikkeling, Software Engineering). De organisatie bestaat uit 2 zelfstandig opererende onderdelen: Educom en Detacom. De ware kracht schuilt in de samenwerking, en ze zijn zowel opleider als intermediair. Hierdoor begrijpen ze de vraag in de markt, kunnen hier met hun aanbod (beter) op inspelen en ageren (eerder) op verschuivingen in deze balans tussen vraag en aanbod.

Volant Groep

Volant Groep is dé leverancier van professionals op het gebied van software ontwikkeling en geautomatiseerd testen. Met 15 jaar ervaring in het vinden, opleiden en begeleiden van IT professioanls, hebben we een hoop in huis om organisaties te versterken met jonge, getalenteerde professionals. Onze aanpak kenmerkt zich door het leveren van kwaliteit, maatwerk en een hechte klantrelatie.

Vanderlande Industries BV

Vanderlande was Established in 1949 and nowadays has more than 9,000 employees. They’re all committed to moving their customers’ businesses forward at diverse locations on every continent.

Gamebasics

Wij zijn Gamebasics. Hét team achter Online Soccer Manager (OSM). Als Mobile Developer werk je dagelijks aan het voetbalmanagementspel, waar meer dan 5 miljoen mensen plezier aan beleven! Het doel is verbeteren en uitbreiden. Je bent onderdeel van een Agile Team dat werkt aan onze mobile devices (iOS en Android). In je team zitten ervaren software engineers, een designer en een tester, die met een gedeelde passie werken om een zo goed mogelijke game-ervaring te bieden aan onze users. 

Zoetermeer
Bekijk werkgever

RecruitNow

Je komt te werken bij RecruitNow in Amersfoort. Al meer dan 15 jaar zijn ze een toonaangevende speler in online recruitment. Ze helpen uitzendbureaus, werving & selectiebureaus, detacheerders en corporate klanten groeien met online campagnes die raken, websites die converteren én recruitmentsoftware die recruitment makkelijker maken. Voor dat laatste hebben ze jou nodig!

Amersfoort
Bekijk werkgever

Working Talent

Werkend talent, dat is waar de organisatie voor staat. Ze hebben er hun vak van gemaakt talent te ontwikkelen als mens. Daarnaast geven zij de IT tools van de toekomst mee, zodat zij opdrachtgevers verrassen met hoog opgeleide en communicatief vaardige IT professionals.

Oostzaan
Bekijk werkgever
Laat meer werkgevers zien