Toon alle werkgevers op kaart
Er zijn 20 werkgevers gevonden.
Magna Cura is dé specialist in kantoorautomatisering en telefonie.
Ridderkerk
Forza IT Group bestaat uit verschillende onafhankelijke entiteiten die gespecialiseerd zijn in het leveren van geavanceerde bedrijfsoplossingen.
Axerrio is een gedreven club mensen met ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van softwareoplossingen voor sierteeltbedrijven. Ze zijn uitgegroeid tot een volwaardig partner op dit gebied en leveren dus een totaaloplossing voor deze bedrijven. Je kunt hierbij denken aan webdesign, organisatieadvies en ICT-infrastructuur. Vanuit prachtige kantoren in Bergen op Zoom én Californië werken ze met veel plezier aan deze toffe projecten.
Bergen Op Zoom
Media Choice in Hilversum zoekt gepassioneerde professionals om hun team te versterken. Als toonaangevende speler in de media-industrie bieden ze een dynamische werkomgeving, marktconforme arbeidsvoorwaarden en leuke extra's zoals borrels en personeelsuitjes. Solliciteer nu en ontdek de mogelijkheden bij Media Choice!
Hilversum
Integrace BV ontwikkelt geavanceerde web-based applicaties en standaard producten op het gebied van e-commerce, product data management, content management en infrastructuren. Ze realiseren deze applicaties met een relatief kleine groep talentvolle en zeer betrokken professionals. Hun belangrijkste productlijn is het e-commerce raamwerk Shoxl, met het bijbehorende shop-backoffice systeem Vendisto. Met deze producten hebben ze grote (internationale) ambities. Andere belangrijke standaard producten zijn hun CMS systeem SiteManager, PIM systeem ProductManager en multi-channel publishing tool PrintManager.
Eindhoven
Zoals de naam al zegt, houdt Werkbladen Groothandel Nederland zich bezig met het bewerken en verkopen van kwalitatief hoogwaardige werkbladen. Het is een succesvolle en groeiende organisatie met een hecht team van enthousiaste professionals. Je krijgt hier als medewerker de ruimte om zelfstandig aan het werk te gaan en je taken uit te voeren met de nodige vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook bieden ze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor zelfontwikkeling. Meer weten? Lees hier verder.
De Celes Group is een samenwerking van toonaangevende software- en ICT bedrijven uit Steenwijk, Zwolle, Hendrik-Ido-Ambacht en Middelharnis. De groep heeft een focus op domein specifieke oplossingen en een diepgaand begrip van verschillende software- en ICT-vakgebieden.
Steenwijk
Resultaat door gezond verstand. Dat is wat Advisor typeert. Verdeeld over twee bedrijven leveren totaal 60 praktisch ingestelde ICT specialisten dagelijks hun deskundige bijdrage aan de vitaliteit en conditie van uw organisatie. Goedgetraind verschijnen zij topfit aan de start van iedere ICT opdracht. De 24/7 dienstverlening van Advisor is gericht op bedrijven die werken vanuit meerdere vestigingen en/of in hun bedrijfsvoering te maken hebben met tijdkritische processen. In de marktsegmenten waarin Advisor actief is neemt zij een toonaangevende positie in. Advisor Software Solutions ontwikkelt applicaties voor bedrijven in de sierteeltbranche en de binnenvaartsector die de bedrijfsvoering aansturen en ketenpartijen optimaal met elkaar laat samenwerken. Begin 2015 is de software ook beschikbaar voor de AGF-branche. Advisor ICT Solutions adviseert bedrijven bij het maken van de juiste strategische ICT keuzes en begeleidt hen bij het implementeren en 24/7 beheren hiervan. De focus is gericht op infrastructuur oplossingen (internet, Wi-Fi), geïntegreerde communicatie, cloud en proactief netwerkbeheer.
Mijdrecht
Volant Groep is dé leverancier van professionals op het gebied van software ontwikkeling en geautomatiseerd testen. Met 15 jaar ervaring in het vinden, opleiden en begeleiden van IT professionals, hebben we een hoop in huis om organisaties te versterken met jonge, getalenteerde professionals. Onze aanpak kenmerkt zich door het leveren van kwaliteit, maatwerk en een hechte klantrelatie.
Camas IT ontwikkelt innovatieve softwareoplossingen om organisaties te verbeteren. Gevestigd in Harderwijk, bieden ze een inspirerende werkomgeving waar betrokkenheid, passie en inclusiviteit centraal staan.
Harderwijk
App Innovators is een kleine IT-dienstverlener dat maatwerk oplossingen ontwikkelt voor klanten in verschillende sectoren.
Schoonhoven
Comecer Netherlands BV in Joure ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve apparatuur en applicatiesoftware voor ziekenhuizen ten behoeve van de Nucleaire Geneeskunde en (Radio)farmaceutische industrie. Comecer Netherlands is onderdeel van de Comecer Group met haar hoofdkantoor in Castel Bolognese, Italië. Onze producten worden wereldwijd verkocht.
Consultancy Quintus heeft zeer ruime ervaring met grote (business intelligence) projecten bij multinationale ondernemingen. Energie- pharmaceutische en financiële instellingen maken sinds onze oprichting veelvuldig gebruik van onze diensten teneinde projecten van vitaal belang uit te voeren. Vaak verbeteren we IT systemen of helpen we bij het vernieuwen van het IT landschap om de business strategie te ondersteunen. Onze consultants werken op het grensvlak van business en IT, op alle managementniveaus. Project management Quintus heeft ervaren project managers in dienst die belangrijke projecten in goede banen leiden. Hierbij hanteren wij Prince2 als standaard methode.
Amersfoort
CarWise is het kenniscentrum voor autoverhuur en leasing. Heb jij ook een liefde voor auto’s en affiniteit met de automotive branche? En zoek je een baan in Almere? Dan is CarWise de perfecte werkgever voor jou!
Educom & Detacom zijn al ruim 34 jaar dé partner in ICT-dienstverlening met een specialisme in Software Development (i.e. softwareontwikkeling, Software Engineering). De organisatie bestaat uit 2 zelfstandig opererende onderdelen: Educom en Detacom. De ware kracht schuilt in de samenwerking, en ze zijn zowel opleider als intermediair. Hierdoor begrijpen ze de vraag in de markt, kunnen hier met hun aanbod (beter) op inspelen en ageren (eerder) op verschuivingen in deze balans tussen vraag en aanbod.
Software is ‘the key to success’. Opdrachtgevers rekenen op Bergler voor hoogwaardige software development, DevOps, consultancy en workshops. Het kenmerk van de programmatuur: onderhoudbaar, modulair en overdraagbaar. Voor elk vraagstuk een passende oplossing. Dat is de missie van Bergler ICT. Bergler is Microsoft Gold Partner, specialist in Microsoft Stack en Azure.
Davanti Warehousing is specialist in magazijnlogistiek en heeft haar eigen state-of-the-art warehouse management systemen ontwikkeld: MLS Premium en CORAX. Beide WMS’en zijn flexibel en breed configureerbaar waardoor vele logistieke processen kunnen worden aangestuurd in nagenoeg alle markten.
OD Security is onderdeel van de SMI-Groep. Ons SW-team is 3 personen groot. Onderdeel van nog 2 WtB engineers en 1 Electrical/compliance-engineer. ODSecurity werkt sinds 2020 samen met het lectoraat Computer Vision & Data Science van de NHL. T.b.v. (door)ontwikkeling van de AI-componenten in de body scanner, die ODSecurity maakt voor douanes maar vooral ook voor gevangenissen wereldwijd. Deze samenwerkingen zullen ze ook de komende jaren voortzetten is de verwachting.
Leeuwarden
Bedrijven werken dagelijks met software. Software die voldoet aan algemene wensen in de sector. Een onderneming heeft echter ook heel eigen wensen en verwachtingen, passend bij de manier van werken en registreren. Dat vraagt om specifieke IT-oplossingen. PitCrew zorgt daarvoor; goed, slim, snel en betaalbaar. Meer weten? Lees hier verder.
Ijsselstein