Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 26 werkgevers gevonden.

Checkpoint Systems

Checkpoint Systems heeft al 50 jaar expertise op het gebied van radiofrequentietechnologie, innovatieve diefstal en dervingpreventie-oplossingen, toonaangevende software, RFID-hardware en uitgebreide labelmogelijkheden om artikelen - van bron tot schap - te identificeren, te beveiligen en te traceren. Met deze expertise kunnen ze de technologische innovaties makkelijk bijbenen, waardoor ze zonder problemen intelligente en innovatieve oplossingen kunnen aanleveren. Oplossingen waardoor de retailomgeving altijd en overal helder en efficiënt is.

Gamebasics

Wij zijn Gamebasics. Hét team achter Online Soccer Manager (OSM). Als Mobile Developer werk je dagelijks aan het voetbalmanagementspel, waar meer dan 5 miljoen mensen plezier aan beleven! Het doel is verbeteren en uitbreiden. Je bent onderdeel van een Agile Team dat werkt aan onze mobile devices (iOS en Android). In je team zitten ervaren software engineers, een designer en een tester, die met een gedeelde passie werken om een zo goed mogelijke game-ervaring te bieden aan onze users. 

Zoetermeer
Bekijk werkgever

Arcady

Werken bij Arcady betekent volop uitdaging! Ze zijn altijd op zoek naar gepassioneerde collega’s die houden van uitdagingen en innovatieve oplossingen. Ben jij constant op zoek naar nieuwe manieren om je te verbeteren en te ontwikkelen? Zowel persoonlijk als zakelijk? Dan pas jij misschien wel bij Arcady!

NedFox

NedFox was in 2008 het eerste Retailplatform dat volledig in de cloud draaide in Europa. Sindsdien heeft NedFox zijn sporen verdiend in verschillende branches in binnen- en buitenland.

Emmeloord
Bekijk werkgever

Agrovision B.V.

AgroVision levert programma’s voor management en boekhouding voor de agrarische ondernemer in binnen- en buitenland. Voor de agribusiness biedt AgroVision hoogwaardige ICT-oplossingen. De agrarische software van AgroVision is niet alleen praktisch, maar ook altijd up-to-date. AgroVision speelt in op ontwikkelingen in de agrarische sector, de gewijzigde regelgeving en de wensen en suggesties van gebruiker. Automatisering voor de agrarische sector De agrarische software van AgroVision biedt u als gebruiker een aantal extra voordelen. Bij vragen staan de helpdesk en de uitgebreide zelfservice voor u klaar. Om onze managementprogramma’s voor de agribusiness nog beter te benutten, kunt u extra trainingen volgen. Tijdens gebruikersbijeenkomsten wordt u bijgepraat over de nieuwe ontwikkelingen van uw AgroVision software. Uw bedrijfsresultaten kunt u via de bedrijfsvergelijking vergelijken met die van uw collega’s in de agrarische sector.

Deventer
Bekijk werkgever

Infinitas Technology B.V.

Infinitas Learning is a dynamic educational resources company, and one of Europe's leading providers of innovative and engaging products and services for teaching and learning. At Infinitas we are passionate about transforming the way people learn. Our aim is to deliver flexible, market-leading solutions that support new approaches to learning for the 21st century. Between them, our companies create an impressive array of educational resources that are used in homes, primary schools, secondary schools, further education colleges, industrial and military institutions globally. Our products span interactive software, online learning, e-books, audio books and printed text books, many of which are market leaders in their field. We are situated in Belgium, Sweden and the Netherlands with our publishers Plantyn, Liber and Noordhoff.

'S-Hertogenbosch
Bekijk werkgever

Elvy Group B.V.

Wij geloven dat je pas efficiënt kunt werken, als je optimale controle hebt over je bedrijfsprocessen. Door processen te doorgronden en te optimaliseren met onze specialistische kennis, geven wij bedrijven inzicht en controle, met efficiëntie tot gevolg. Wij maken onmisbare uitbreidingen voor bestaande financiële- en ERP-software.

Wateringen
Bekijk werkgever

Educom

Educom & Detacom zijn al ruim 34 jaar dé partner in ICT-dienstverlening met een specialisme in Software Development (i.e. softwareontwikkeling, Software Engineering). De organisatie bestaat uit 2 zelfstandig opererende onderdelen: Educom en Detacom. De ware kracht schuilt in de samenwerking, en ze zijn zowel opleider als intermediair. Hierdoor begrijpen ze de vraag in de markt, kunnen hier met hun aanbod (beter) op inspelen en ageren (eerder) op verschuivingen in deze balans tussen vraag en aanbod.

Active Ants

Active Ants is opgericht in 2010 met als doel om e-fulfilment accurater en efficiënter te maken. Maar hoe? Door middel van continu innoveren, automatiseren en met het werken van robotjes. Zo zijn ze inmiddels uitgegroeid tot één van de grote spelers in heel Nederland. Ze hebben al bedrijven zoals Basic-Fit, Grolsch, Dille & Kamille, Kneipp en nog veel meer geholpen met hun vraagstukken op het gebied van e-fulfilment. Sinds 2020 heeft Active Ants een flagship-store in Roosendaal en in 2021 is de uitbreiding gestart in Belgie en Duitsland. Hun ogen zijn gericht op 10+ warehouses in heel Europa, daarmee willen ze beginnen met het Verenigd Koninkrijk in 2022. Active Ants heeft groeiplannen, jij ook?

Nieuwegein
Bekijk werkgever

RecruitNow

Je komt te werken bij RecruitNow in Amersfoort. Al meer dan 15 jaar zijn ze een toonaangevende speler in online recruitment. Ze helpen uitzendbureaus, werving & selectiebureaus, detacheerders en corporate klanten groeien met online campagnes die raken, websites die converteren én recruitmentsoftware die recruitment makkelijker maken. Voor dat laatste hebben ze jou nodig!

Amersfoort
Bekijk werkgever

EasyCare BV

EasyCare is een bedrijf dat zich al ruim 37 jaar richt op het ontwikkelen van software voor de medische sector. Dankzij hun oplossingen kunnen ziekenhuizen medische informatie makkelijker vastleggen en structuren.

Deventer
Bekijk werkgever

JouwICTvacature

Sinds 2009 helpt JouwICTvacature.nl kandidaten aan een nieuwe uitdaging op het gebied van IT en bedrijven bij het invullen van hun IT vacatures. In de afgelopen jaren hebben we al honderden vooraanstaande bedrijven geholpen en vonden duizenden kandidaten een nieuwe baan via ons.

Groningen
Bekijk werkgever

Volant Groep

Volant Groep is dé leverancier van professionals op het gebied van software ontwikkeling en geautomatiseerd testen. Met 15 jaar ervaring in het vinden, opleiden en begeleiden van IT professioanls, hebben we een hoop in huis om organisaties te versterken met jonge, getalenteerde professionals. Onze aanpak kenmerkt zich door het leveren van kwaliteit, maatwerk en een hechte klantrelatie.

CloudBilling B.V.

Wil jij werken bij een bedrijf met een scale-up cultuur? Waar je wordt uitgedaagd door zowel je collega’s als klanten? Dan ben je bij CloudBilling aan het juiste adres! CloudBilling is een snelgroeiend Nederlands bedrijf dat zich bezighoudt met de usage economy. Ze bedenken en implementeren duidelijke oplossingen en geven een gedetailleerd inzicht in data, verbruik en facturen. Meer weten? Lees dan hier verder!

Sieval Dedicated Solutions B.V.

Sieval Dedicated Solutions ontwikkelt bedrijfssoftware, specifiek voor de gordijnconfectie en vloerenbranche. Wie bedrijfssoftware maakt, doet er verstandig aan te luisteren naar haar klant en verder te kijken dan vandaag. Organisaties zijn gebaat bij stabiliteit en innovatie. Daarom zijn we continu bezig met het verbeteren en innoveren van onze software.Ons inziens dient bedrijfssoftware betrouwbaar te zijn, exact, innovatief en precies toegespitst op de behoeften en situatie van de klant. Die visie hebben we in drie woorden samengevat: Software, exact geplooid.

Steenwijk
Bekijk werkgever

Cow Hills Retail B.V.

Bij Cow Hills helpen ze hun klanten in retail om hun succes blijvend te maken. Vanuit een innovatieve geïntegreerde benadering van technische architectuur worden de doelen van de klant behaald. Meer weten over dit bedrijf? Lees hier verder!

Laat meer werkgevers zien