Meer weten?

TendenZ Assen

TendenZ is dé IT- en CRM-partner van Nederland. Ze zijn onderverdeeld in drie afdelingen (IT beheer & onderhoud, Development en Act! CRM) die zich elk hebben gespecialiseerd in hun eigen vakgebied en gezamenlijk een totaaloplossing bieden op het gebied van IT. Samen ondersteunen ze uiteenlopende bedrijven, denken ze mee over oplossingen, bieden ze diverse tools aan en fungeren ze als een langetermijnpartner die met kennis, ervaring en een persoonlijke benadering bijdraagt aan de groei, effectiviteit en veiligheid van klanten.

Vacatures bij TendenZ.jpg

Over TendenZ

Sinds 1997 biedt TendenZ een uitgebreid pakket van IT-diensten aan. Met een team van gecertificeerde (Act! CRM-)consultants, CRM-adviseurs en gedreven software developers staan ze elke organisatie bij vanaf inventarisatie tot aan het volledig aanpassen van bedrijfsprocessen. Ze kunnen bijvoorbeeld een compleet virtueel bureaublad aanbieden (Remote Desktop Online) of de IT-beveiliging regelen. Ook kunnen ze de volledige implementatie van Act! CRM en Marketing Automation voor klanten verzorgen. Hierbij vertalen ze de bedrijfsprocessen naar het CRM, zodat het optimaal bijdraagt aan de groei, doelen en het succes van de organisatie van de klant. Zelfs na de implementatie ondersteunen ze de klant als kennispartner, zodat een optimale groei van het CRM en Marketing Automation gewaarborgd blijft.

De kracht van TendenZ? Dat zit in het persoonlijke contact met klanten en het zijn van een betrouwbare partner. Ze weten als geen ander wat er bij de klant speelt en welke bedrijfsprocessen slimmer, efficiënter of veiliger kunnen worden ingericht.

Team TendenZ.jpg

Werken bij TendenZ

Hoe het er echt aan toegaat bij TendenZ? Dat ontdek je natuurlijk pas als je een keer langskomt. Reken in ieder geval op het volgende:

  1. Uitstekende arbeidsvoorwaarden: Een goed salaris, flexibele werktijden en zelfs de mogelijkheid om een dagje thuis te werken? Dat kun je verwachten als nieuwe collega bij TendenZ. En dat is zeker nog niet alles!
  2. Borrels, feesten en andere leuke activiteiten: Werken is leuk, maar ontspanning mag er ook zijn. Een teamgevoel vinden ze belangrijk dus daarom organiseren ze regelmatig gezellige borrels, sportdagen, personeelsfeesten of andere evenementen.
  3. Opleidingsmogelijkheden: De medewerkers zijn het hart van de organisatie. Om ervoor te zorgen dat iedereen continu blijft groeien en zichzelf verder kan ontwikkelen, bieden ze diverse vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen aan.
  4. Reiskostenvergoeding of bedrijfsauto: Kom je met het openbaar vervoer? Dan vergoeden ze een deel van je abonnement. Afhankelijk van je functie is het ook mogelijk om deel te nemen aan een leaseregeling.
  5. Goed verzorgde lunch: Elke dag is de tafel gedekt met vers brood en beleg. Na de lunch kan je even ontspannen met een potje tafeltennis, gamen of een wandeling met je collega’s.

Klinkt goed? Bekijk nu de openstaande vacature(s) en solliciteer direct!

Werken bij TendenZ.jpg

Openstaande vacatures

Ben jij in de wieg gelegd voor sales, niet snel van je stuk te brengen en weet jij de wensen en doelen van klanten goed te begrijpen en deze te vertalen naar passende IT-oplossingen? Ben je als accountmanager in staat om een bedrijfsproces te vertalen naar de techniek en is initiatief nemen je tweede natuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer weten?